O echipă de oameni cu experiență în domeniul de marketing și dezvoltare web

Câteva cuvinte despre noi

O echipa de tineri ambițioși și pasionați de marketing digital și dezvoltare web, care ajută firmele să construiască și să contureze afacerea pe canale potrivite de marketing și vânzări, pentru a ajunge la cât mai mulți clienți. Facem cercetări aprofundate ale pieței, planificare strategică și construim campanii care ajung la oameni direct interesați de produse/servicii din domeniul dvs.

Pornind de la cercetarea clientului ideal, de la aplicarea celor mai bune tactici și strategii până la lansarea și gestionarea primelor anunțuri în canalele de marketing online și vânzări. Promovăm produsele și serviciile dvs. și ne asigurăm că ajung la persoanele direct interesate.

Cum lucrăm?

1) Cercetarea pieței și înțelegerea nevoilor clientului. Cine este clientul ideal? Care sunt nevoile sale? Care sunt gândurile, sentimentele, cuvintele și acțiunile sale? Ce îi place exact? Construim avatarul complet al clientului și identificăm mesajele care îl atrag să cumpere produse/servicii.

2) Identificăm canalele de marketing potrivite și aducem plus valoare prin mesaje, informații, campanii targhetate.

3) Monitorizăm rezultatele și optimizăm continuu planul de creștere al afacerii.

4) Oferim consultanță în toate etapele și trimitem rapoarte de performanță în mediul online.

Reprezintă echipa

Pentru mai multe informații pe parte de marketing, dezvoltare web, puteți discuta cu:

  • Mihaela
    Mihaela CEO & Marketing specialist

    Pasionată de marketing digital și comerț electronic încă din anul 2010, a contribuit la crearea, îmbunătățirea prezenței și creșterea companiilor la un nivel înalt în mediul digital. Prin diverse tactici și strategii, ajută mereu antreprenorii să aibă o afacere puternică și să construiasă o relație bună cu clienții. În anul 2016, a pus bazele companiei Entix Solution SRL, din Cluj-Napoca.

  • Vlad
    Vlad WordPress Developer

    Creativ, pasionat de domeniul tehnic și familiarizat cu wordpress, Vlad propune mereu soluții practice și construiește site-uri web de calitate. Acceptă provocările și rezolvă probleme complexe. Este mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnologii open source și le aplică în diverse proiecte.

Ce beneficii aveți în colaborarea cu echipa noastră?

Consultanță de specialitate în marketing

Fiecare proiect este unic și important. Pentru o colaborare de succes, vă stăm la dispoziție cu strategii și tactici personalizate pentru afacerea ta.

Site web optimizat, atractiv pentru clienți

Ai un site web bine pus la punct și optimizat. Pe baza audienței aducem constant plus valoare pentru afacere. Împreună cu echipa de programatori, creăm landing page care să atragă mult mai ușor potențiali clienți și care să ducă la creșterea vânzărilor.

Creștere substanțială pe Google

Realizăm un audit al site-ului, căutăm cele mai bune și relevante cuvinte cheie pentru afacere și implementăm tacticile necesare pentru a ajunge pe primele poziții în motorul de căutare Google. Astfel, clienții găsesc firma la o simplă căutare.

Brand puternic pentru canalele sociale

Social Media este cea mai rapidă și cea mai eficientă metodă de a distribui informații, promova produse și de a crește numărul de potențiali clienți. Prin campanii și mesaje bine realizate, te ajutăm să creezi o puternică prezență pe canalele Social și să întreții legătura cu clienții.

O parte din clienții cu care am lucrat.

Start typing and press Enter to search