Site web care vinde

Creare site de prezentare și optimizare special pentru atragere clienți

Dacă dețineți o afacere, atunci trebuie să aveți un site web pentru a rezista pe piața competitivă și pentru a crește vânzările.

Cele mai des întâlnite greșeli în crearea unui site sunt: design-ul, structura și informațiile pe care le oferiți. În multe cazuri, am observat o tendintă de a pune pe prim plan afacerea din punct de vedere al antreprenorului. De ce este greșit? Un site de prezentare sau magazin online este făcut pentru clienți, colaboratori, nu doar pentru afacerea propriu-zisă. Deci trebuie să vă cunoașteți clientul, să creați site-ul în funcție de nevoile acestuia și să puneți în valoare beneficiile pe care le oferiți.

Cel mai sigur întrebările care vă vine în minte sunt: de unde să începeți? care platforme de dezvoltare sunt bune? ce modalități de implementare vă ajută să ajungeți în top? Răspundem pe scurt la aceste întrebări:

1. totul se rezumă la cunoașterea clientului și a pieței tintă (ce, cum, unde, când?)

Ce dorește clientul în domeniul dvs.; cum acoperiți nevoile; care este concurența, ce strategii aplică; unde găsiți clienți s.a.

Înainte să construiți site-ul web, trebuie să aveți cât mai multe informații despre piața țintă.

2. ce tip de platformă alegeți pentru crearea site-ului web.?

Una dintre cele mai folosite și accesibile platforme la nivel global este wordpress. Spunem accesibilă atât din punct de vedere al bugetului investit (necesită o investiție mult mai mică comparativ cu crearea unui site web custom, de la zero), dar și pentru că este mai simplă de folosit.

Ce beneficii îți aduce platforma wordpress?

  • are o interfață simplă, intuitivă și este ușor de utilizat;
  • informațiile pe pagini se pot actualiza oriunde și oricând, fiind necesară doar o conexiune la internet. În plus nu este neaparat necesar intervenția continua a unui programator;
  • există o comunitate mare de utilizatori și puteți afla mult mai ușor informații sau puteți găsi programatori care să implementeze noi modificări;
  • platforma se actualizează automat și veți avea securitate continuă;
  • se pot împlementa module speciale care ajută la dezvoltarea afacerii;
  • site-ul în wordpress este conceput pentru a fi accesibil și ușor de indexat de către motoarele de căutare.  În plus, fiecare pagină și imagine poate avea propriile cuvinte cheie, meta descriere și meta titlu, și poate fi optimizată ușor.
  • există mii de teme în wordpress la prețuri accesibile. Au un design special pe diferite domenii de activitate (vă permite să economiți pe parte de implementare design).

3. structura site-ului și partea de desing trebuie gandite special pentru clienți și pe baza cerințelor dvs.

Trebuie să aveți un „mix” de conținut care să acopere nevoile clienților și să pună în valoare ceea ce le oferiți.

4. testare funcționalitate site web. 

După multă muncă depusă, mai este doar o etapă, să se testeze elementele înainte de lansare. Cel mai important este să ne asigurăm că funcționează perfect.

5. lansarea site-ului web și creare conturi speciale pentru promovare

Odata lansat site-ului trebuie promovat ca să devină cunoscut de clienți (să nu fie doar unul dintre miile de site-uri de pe internet). Trebuie create conturile speciale pentru motoarele de căutare (Google Search Console, Google Analytics s.a.) și create conturi pe rețelele sociale.

Aici puțeți afla mai multe informații despre „cum lansezi un site cu succes?”

Fie că optați să construiți un site cu echipa noastră de programatori sau vreți să vă asigurați că site-ul nu este un simplu „bibelou”, ci este construit pentru a vinde, noi suntem aici să vă ajutăm.

Start typing and press Enter to search